Published On: joi, Oct 17th, 2013

CE Oltenia a preluat Termocentrala Braila cu datorii dar si cu salariati

Share This
Tags

Ieri, o echipa de la Complexul Energetic Oltenia a semnat la Braila preluarea celor doua grupuri, cu datoriile aferente de 35 de milioane de lei cat si cu cei aproximativ 300 de salariati.

„Preluarea Brailei a fost aprobata de Consiliul de Supraveghere. Sunt oameni acolo pentru inventar, pentru tot ce trebuie acolo. Trebuie facute niste procese verbale de preluare de la oamenii aia care sunt acolo, ca am preluat si cu oameni si predam tot oamenilor alora de acolo, ca doar nu o sa ducem noi oameni de acolo aici. Am stabilit un program de lucru, am discutat cu factorii de decizie, lucrau la niste desfasuratoare pe care astept sa mi le trimita. Deci, e un inceput“, a declarat directorul Diviziei Energetice.

Cei 280 de angajati, de la Braila vor deveni salariatii CE Oltenia. Centrala va intra acum intr-un proces de probe, de verificari. Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Oltenia, a declarat de mai multe ori ca grupul 1, pe gaz, este modernizat cu fonduri de la Banca Mondiala, este performant si il va folosi pentru a oferi servicii de sistem la un pret avantajos.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-