Published On: mar, Oct 1st, 2013

Cifra zilei de nastere iti influenteaza destinul

Share This
Tags

658x0_horoscop-mare1Credeai ca nu exista nicio legatura intre ziua cand ai venit pe lume si personalitatea ta? Descopera intelesurile ascunse ale numerologiei zilei de nastere si afla care sunt atuurile, slabiciunile tale, cat si profilul tau amoros.

Ziua nasterii: 1

Personalitate: Fire independenta, ambitioasa, cu o gandire ordonata. Slabiciuni: Incapatanare, graba, iritabilitate. Profil amoros: Ii place sa cucereasca, ramane cu greu intr-o singura relatie.

Ziua nasterii: 2

Personalitate: Fire prietenoasa, sensibila, diplomata, preocupata de frumos. Slabiciuni: Lipsa de incredere in fortele proprii, pesimism, nervozitate. Profil amoros: Se deschide greu, dar iubirea acordata este pe viata.

Ziua nasterii: 3

Personalitate: Fire cu o imaginatie bogata, vesela si entuziasta, priceputa in negocieri. Slabiciuni: Superficialitate, tendinta de-a cheltui mai mult decat poseda. Profil amoros: Profita de sarm ca sa-si gaseasca sufletul-pereche.

Ziua nasterii: 4

Personalitate: Fire disciplinata, muncitoare, care-si doreste sa se realizeze. Slabiciuni: Interiorizare, incapatanare, incordare. Profil amoros: Este fidel partenerului, in ciuda aparentei raceli fata de el.

Ziua nasterii: 5

Personalitate: Fire inventiva, curioasa, deschisa spre nou, calatoriilor. Slabiciuni: Inclinatie spre excese, neliniste, nerabdare.  Profil amoros: Cauta un partener la fel de romantic, cu aceleasi convingeri.

Ziua nasterii: 6

Personalitate: Fire familista, care cauta armonia si stie sa-i aline pe cei din jur. Slabiciuni: Cade prada linguselilor, lipsa automotivarii. Profil amoros: Este o persoana tandra si face orice pentru bunastarea cuplului.

Ziua nasterii: 7

Personalitate: Fire intuitiva, caracter puternic, cu un simt de observatie ascutit. Slabiciuni: Se inchide prea mult in interior, parere prea buna despre sine. Profil amoros: Persoana distanta si crispata in dragoste, trebuie inteleasa.

Ziua nasterii: 8

Personalitate: Fire cu fler in afaceri, organizata, cu putere de munca. Slabiciuni: Impulsivitate, nu da curs multor sanse. Profil amoros: Cucereste fara efort, se aprinde repede.

Ziua nasterii: 9

Personalitate: Fire marinimoasa, care crede in cauzele inalte.  Slabiciuni: Lipsa de tact, orgoliu, este o persoana credula. Profil amoros: Spirit romantic, care se daruieste partenerului.

Ziua nasterii: 10

Personalitate: Fire prietenoasa, temerara, care razbate prin fortele proprii. Slabiciuni: Gelozie, posesivitate, iutenie. Profil amoros: Atrage cu eleganta, dar se plictiseste repede.

Ziua nasterii: 11

Personalitate: Fire studioasa, intuitiva, diplomata, inteleapta. Slabiciuni: Aroganta, idealism, parere prea buna despre sine. Profil amoros: Idealizeaza fiinta iubita, are nevoie de un partener practic.

Ziua nasterii: 12

Personalitate: Fire talentata, dar dramatica, prietenoasa si sociabila. Slabiciuni: Stari de spirit schimbatoare, instabilitate, nervozitate. Profil amoros: Persoana careia ii place sa flirteze, tine la independenta ei.

Ziua nasterii: 13

Personalitate: Fire realista, practica, logica, organizata si meticuloasa. Slabiciuni: Prea mult conservatorism, rigiditate, neincredere in altii. Profil amoros: Din prudenta, leaga iubiri trainice mai greu.

Ziua nasterii: 14

Personalitate: Fire curioasa, care are nevoie de provocari si de schimbari. Slabiciuni: Impulsivitate, inclinatie catre dependente. Profil amoros: Atrage multi parteneri, dar alege dupa bunul plac.

Ziua nasterii: 15

Personalitate: Fire atrasa de calatorii, limbi straine, loiala familiei. Slabiciuni: Sensibilitate la criticile altora, neincredere. Profil amoros: Persoana afectuoasa, senzuala, se leaga uneori de parteneri nepotriviti.

Ziua nasterii: 16

Personalitate: Fire serioasa, atrasa de misterele lumii. Slabiciuni: Vanitate, lipsa de empatie pentru cei din jur. Profil amoros: Se ataseaza de persoane mai in varsta, de incredere.

Ziua nasterii: 17

Personalitate: Fire interesata de progrese, buna organizatoare si potrivita sefiei. Slabiciuni: Lipsa de scrupule, obsesia banului si a puterii. Profil amoros: Trebuie sa traiasca mai multe iubiri pana o gaseste pe cea potrivita.

Ziua nasterii: 18

Personalitate: Fire inflacarata, dar practica, cu succes in comert si servicii. Slabiciuni: Ganduri razbunatoare, nevoia de-a avea mereu dreptate. Profil amoros: Isi ocroteste partenerul cu pasiune si gesturi impresionante.

Ziua nasterii: 19

Personalitate: Fire hotarata, care vrea sa-si castige respectul si puterea. Slabiciuni: Impresie de superioritate, stari de spirit la extreme. Profil amoros: Se sacrifica pentru omul iubit, poseda o sexualitate puternica.

Ziua nasterii: 20

Personalitate: Fire atenta la detalii, analitica, prietenoasa, care nu vrea sa iasa in fata. Slabiciuni: Lipsa de incredere in fortele proprii, reticenta. Profil amoros: Partener fidel, intelegator, romantic, cat timp primeste aceleasi lucruri.

Ziua nasterii: 21

Personalitate: Fire sociabila, talentata, vivace, dotata pentru vanzari. Slabiciuni: Instabilitate, risipire in mai multe directii, lipsa de disciplina. Profil amoros: Necesita un partener ager, sensibil, care sa tina haturile.

Ziua nasterii: 22

Personalitate: Caracter puternic, practic, talente de lider. Slabiciuni: Infumurare, lacomie. Profil amoros: Ori iubeste, ori detesta. Partenerul trebuie sa fie un egal.

Ziua nasterii: 23

Personalitate: Fire adaptabila, spontana, cu un destin schimbator. Slabiciuni: Lipsa de tenacitate, nerabdare. Profil amoros: Dupa multe incercari, ajunge la o casnicie armonioasa.

Ziua nasterii: 24

Personalitate: Fire darnica, saritoare, pentru care familia e sfanta. Slabiciuni: Prea multa sensibilitate si emotivitate. Profil amoros: Farmecul si romantismul atrag iubirea partenerului.

Ziua nasterii: 25

Personalitate: Spirit de cercetare accentuat, cu o intuitie excelenta. Slabiciuni: Aroganta, raceala, atitudine de superioritate. Profil amoros: Se deschide greu, dar atrage cu usurinta.

Ziua nasterii: 26

Personalitate: Pricepere la finante, fire practica, organizatorica. Slabiciuni: Gelozie, ranchiuna, lipsa de neincredere. Profil amoros: Daruieste dragoste, dar cere la fel de multa.

Ziua nasterii: 27

Personalitate: Relationeaza usor, fire deschisa, priceputa la vorbe. Slabiciuni: Exagerare, sperante nerealiste. Profil amoros: Viseaza la o anumita persoana, de unde si o exigenta sporita.

Ziua nasterii: 28

Personalitate: Fire puternica, priceputa in afaceri si in asocieri. Slabiciuni: Incapatanare, se irita repede, placerea riscurilor. Profil amoros: Dorinta de iubire e rapusa de o lipsa a eforturilor.

Ziua nasterii: 29

Personalitate: Fire vizionara, cu instincte bune, mereu in centrul atentiei. Slabiciuni: Sensibilitate prea mare la mediu, imprudenta. Profil amoros: Indoielile legate de celalalt provoaca rupturi in relatii.

Ziua nasterii: 30

Personalitate: Fire creativa, cu aplecare catre frumos, inspirata si entuziasta. Slabiciuni: Incapatanare, superficialitate. Profil amoros: Tandretea atrage parteneri, dar nevoia de control ii indeparteaza.

Ziua nasterii: 31

Personalitate: Fire priceputa, atenta la detalii, responsabila, cu principii solide. Slabiciuni: Interiorizare, rigiditate. Profil amoros: Persoana loiala, dar care nu se lasa niciodata dusa de val.

Comentarii

comentariu

About the Author

-