Published On: Soare, Oct 13th, 2013

CF Braila pierde si la Suceava. Conducerea striga dupa AJUTOR!

Share This
Tags

Sambata dimineata, CF Braila a jucat in deplasare la Suceava acolo unde au intalnit in etapa a VIII-a din cadrul Ligii secunde Rapid CFR Suceava.

Sucevenii au inceput bine meciul iar in minutul 5 deschideau tabela. Semeghin centreaza din partea stanga si Mircea Negru inscrie cu capul din 6 metri. Din minutul 11CF Braila a jucat in10 dupa ce capitanul Ivan, a facut un fault dur la Cainari si a fost eliminat direct.

Cu toate ca erau in inferioritate numerica brailenii au reusit egalarea in minutul 32 cand dupa o central a lui Iordache pentru Ciocalteu, acesta inscrie cu capul din zona careului mic, 1-1.

Doua minute mai tarziu, sucevenii inchideau tabela. In minutul 34, centrarea de pe partea stanga a lui Semeghin si reluarea din voleu a lui D. Balan il lasa fara replica pentru portarul Leu, 2-1.

Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); Asistenti: George Marian Fridl (Comanesti) si Petrica Ionut Cimpeanu (Cluj-Napoca).

CF Braila netRapid CFR Suceava: Artenie – D. Balan, Fl. Plamada (cpt.), I. Sava, Semeghin – Cerlinca, Velescu, Sumanariu, V. Stanescu – Cainari, M. Negru

Rezerve: Pascal – Ionesi, D. Cristescu, I. Plamada, Golofca, Nastasiu, Lutac

Antrenor: Bogdan Tudoreanu

CF Braila: Leu – Colilie, L. Ivan (cpt.), D. Spiridon, G. Bosoi, Frunza, Ochia, Ndigwe, Ciocalteu, G. Iordache, Ad. Campeanu

Rezerve: Comanescu – Olenic, M. Dima, D. Cazan, Stangaciu, Barbatie, Vlad

Antrenor: Alin Panzaru

Rezultatele etapei a VIII-a

Gloria Buzau – CSM Unirea Slobozia 2-2

ACS Berceni – Unirea Tarlungeni       1-0

Dunarea Galati – SC Bacau 2-2

Rapid CFR Suceava – CF Braila 2-1

Rapid Bucuresti – FC Farul Constanta 3-2

*CF Braila striga dupa ajutor*

Miercuri, 16 octombrie, cu incepere de la orele 17.00, la Casa Tineretului are loc intrunirea “Incotro fotbalul brailean”.

“Dorim sa va aducem la cunostinta cateva detalii legate de Clubul de Fotbal Braila, in perspectiva unei eventuale sponsorizari sau investitii.

Clubul nostru este fondat in 1922, fiind unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din Romania. Avem o indelungata traditie in Divizia B, dar si cateva prezente in Divizia A, esalon in care, cel mai bun loc ocupat a fost locul al 6-lea, in sezonul competitional 1991-1992. La capitolul performante, merita mentionata si calificarea in finala Cupei Romaniei, in sezonul 1992-1993. Clubul de fotbal functioneaza ca o societate comerciala pe actiuni, actionarul majoritar fiind SC Concivia SA, cu o participatie de 24 272 actiuni la valoarea nominala de 10 lei/actiune, in total 242,489,95 lei. In legatura cu aceasta participatie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 29.04.2011 a hotarat vanzarea acestui pachet de actiuni in baza unui raport de evaluare intocmit de un expert evaluator independent. Astfel, raportul de evaluare a stabilit o valoare de piata de 4,63lei/actiune, respectiv o valoare totala de 112 500 lei.

Ca baza materiala, Clubul de Fotbal Braila are in administrare, din partea Primariei Braila, Stadionul Municipal Braila, acesta fiind unul dintre cele mai mari stadioane din tara, cu o capacitate de 23.000 de locuri, din care 7.500 pe scaune, o parte dintre acestea fiind la tribuna intai, fiind si partial acoperite. Stadionul dispune de tribuna oficiala, loje pentru invitati si transmisii TV. De asemenea, avem in administrare si baza de antrenament Chimia (Lacu Sarat), aceasta dispunand de 2 terenuri de antrenament. In acest cadru putem oferi servicii de publicitate, meciurile putand fi televizate pe canalele DIGI”, se arata intr-un comunicat trimis de conducerea CF Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-