Published On: Soare, Oct 20th, 2013

CF Braila a castigat derby-ul cu Dunarea Galati

Share This
Tags

CF Braila net * CF Braila – Dunarea Galati 2-1 *

CF Braila a obtinut prima victorie pe teren propriu. In ciuda problemelor financiare pe care le intampina, baietii lui Alin Panzaru au incercat sa treaca peste si au dat totul in partida cu Dunarea Galati. Sambata, 19 octombrie, stadionul Municipal din Braila a gazduit derby-ul dintre CF Braila si Dunarea Galati, un derby castigat de aceasta data de echipa braileana.

Brailenii au deschis tabela in minutul 15 cand dupa un corner executat de Necoara, capitanul Gabriel Bosoi a reluat cu capul in vinclul portii aparate de Olaru, 1-0 pentru CF Braila. Cataeva minute mai tarziu, elevii lui Alin Panzaru puteau sa mareasca diferenta dupa o lovitura libera executata de acelasi Necoara, de la 25 metri, direct in careu. Neagoe a prelungit cu capul, iar Ndigwe nu a reusit sa reia spre poarta din 2 metri. In utlimul minut din prima repriza Florea Voicu a executat o lovitura libera direct pe poarta si a trimis mingea in viclul din coltul lung al portii aparate de Mitrea, 1-1.

Brailenii au intrat la fel de hotarati si in partea a doua a meciului, iar in minutul 55, Ndigwe ii paseaza lui Ciocalteu si acesta trimite de la 14-15 metri langa bara, 2-1 pentru CF Braila, acesta fiind si scorul final al partidei.

Braila: Mitrea – G. Bosoi (cpt.), Olenic, Necoara, Frunza – Ciocalteu, Ochia, Neagoe, D. Cazan – Iordache, Ndigwe

Rezerve: Leu – Dima, Vlad, Stangaciu, Colilie, Campeanu, Babatie

Antrenor: Alin Panzaru

Dunarea: Olaru – Asanache, Hristian, Somodean, Sorin Cucu – V. Florea, Fl. Istrate, Stelian Cucu (cpt.), Gohoreanu – Batfoi, C. Neagu

Rezerve: Costea – Manea, Sfrijan, Dragan, Cenk, Morosanu, Negoescu

Antrenor: Ion Balaur

Arbitru: Marius Avram; Asistenti: Mircea Mihail Grigoriu si Alexandru Midvichi (toti din Bucuresti).

Rezultatele etapei a IX-a

Unirea Tarlungeni – Gloria Buzau 0-0

SC Bacau – ACS Berceni  1-2

CF Braila – Dunarea Galati 2-1

FC Clinceni – Rapid CFR Suceava 2-2

CSM Unirea Slobozia – Rapid Bucuresti   1-0

Comentarii

comentariu

About the Author

-