Published On: mie, Oct 30th, 2013

Cetateana din Ucraina depistata cu sedere ilegala

Share This
Tags

POLITIEIeri, 29 octombrie, politistii Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila au desfasurat o actiune proprie, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini in Romania.

Politistii au depistat-o cu sedere ilegala pe K.V., in varsta de 34 de ani, din Ucraina, stabilindu-se ca aceasta a intrat in Romania legal, fiind posesoare a unui pemis de sedere temporara, eliberat de un stat membru Schengen, iar la expirarea dreptului de sedere nu a parasit teritorul tarii.

Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului pentru Imigrari au emis pe numele acesteia o comunicare de parasire a teritoriului Romaniei, valabila 3 zile, si a fost sanctionata contraventional, cu amenda in cuantum de 400 de lei, conform OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor, utilizand toate resursele proprii de care dispune si cooperand cu toate institutiile pe acest segment de activitate.

Pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, cetatenii straini din judetul nostru sunt invitati la sediul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila, din strada Ana Aslan nr.39, sa apeleze la numarul de telefon 0239-606100, ori sa viziteze site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-