Published On: lun, Oct 14th, 2013

Cercetat penal pentru nedepunerea armei si munitiei la un armurier autorizat

Share This
Tags

In seara zilei de 13 octombrie a.c., la orele 21:30, agenti de ordine publica, in timp ce actionau impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au oprit in trafic, pe Calea Calarasilor, la intersectia cu bulevardul Dorobantilor, autoturismul condus de S.Cristian 39 de ani, din municipiul Braila.

Fiind efectuat controlul in interiorul autoturismului, in torpedou a fost gasit un pistol neletal in al carui incarcator se aflau 6 cartuse cu proiectil din cauciuc. Pentru acestea, cel depistat a prezentat permisul de arma eliberat de I.P.J. Braila, la data de 2.09.2008.

Cercetarile au fost preluate de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase care au stabilit ca perioada de valabilitate a permisului este expirata din data de 3.09.2013, iar detinatorul nu a depus arma si munitia aferenta, in termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat.

Prin urmare, acestea au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectarea unor obligatii prevazute de lege, in conformitate cu prevederile Legii 295/2004, privind regimul armelor si munitiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-