Published On: vin, Oct 18th, 2013

Ce-ti rezerva astrele intre 18-24 octombrie

Share This
Tags

Berbec

Sunt excluse toate calatoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce in ce mai multe si foarte stresante. Apelati la un vocabular lipsit total de subtilitati, sunteti foarte pretentioasa, excesiv de emotiva si lipsita de diplomatia de pâna acum. Sarbatori familiale „provinciale“!

Taur

Cele mai multe native fac excese periculoase si repetate, care le pot afecta starea de sanatate. In acest interval, prevaleaza pasiunile si oricât de mult doresc sa ascunda prin ceea ce trec, majoritatea nativelor au si tendinta imprevizibila de a se lauda. Sunt posibile si aventuri erotice secrete.

Gemeni

Oricât de greu le va fi, aceste native isi vor reorganiza viata din aproape toate punctele de vedere. De miercuri, din ce in ce mai sensibile, prea imprevizibile si foarte originale, exclud doar aparent placerile din viata lor (adica nu refuza si nu renunta la aventurile erotice si la cele… culinare).

Rac

Exista pericolul ca in acest interval cea mai mare parte dintre aceste native sa se indragosteasca iremediabil de un fost prieten. Inspiratia profesionala maxima poate aduce si mult dorita promovare miercuri sau vineri. In plus, cele mai norocoase chiar doresc si fac o calatorie lunga peste hotare.

Leu

Pline de fantezie, dar si foarte energice, incep prin a construi un plan de activitate „casnica“, pentru a imbunatati aspectul caminului propriu si sfârsesc prin a reorganiza intreaga viata de familie. Celibatarele se decid miercuri sa treaca la „atac“ si sa lamureasca natura relatiilor lor afective. In general, relatiile parteneriale nu sunt stabile, deoarece doresc sa fie independente si sa li se recunoasca toate calitatile. Foarte energice, isi pun in practica aproape toate planurile de viitor. In prima parte a intervalului, au mari sanse financiare, dar majoritatea sunt lipsite de spirit practic.

Fecioara

Muncesc intens, cu daruire si multa abnegatie. Intregul interval, sunt inspirate si… foarte senzuale. E de preferat ca studentele sa nu refuze bursele de studiu in strainatate, iar patroanele sa nu renunte la contractele cu parteneri externi. Celibatarele se decid sa refuze invitatiile in weekend.

Balanta

Se simt foarte bine, cu toate ca medicii sustin ca ar trebui sa faca mai multe analize dupa doua luni. Nu sunt excluse miercuri nici neintelegerile cu persoana iubita, care este si putin cam invidioasa. Protectorii nu mai au rabdare, mai ales ca situatia financiara este se pare din nou la pamânt.

Scorpion

Nu doar doriti sa faceti o calatorie in strainatate, dar vi se impune o astfel de situatie (ori o deplasare mai lunga in provincie). Relatiile cu persoana iubita ramân tensionate intregul interval, iar cele colegiale se caracterizeaza prin ciocniri majore de interese. Plictiseala mai ales in weekend!

Sagetator

Familistele care au copii sunt cele mai stresate si nu le vine sa creada ca progeniturile lor se revolta si nu mai accepta sa fie sfatuite, dirijate, cicalite etc. Tuturor li se „comanda“ cadouri scumpe! Celibatarele primesc cereri pe care le analizeaza la rece si amâna sa dea acum un raspuns clar.

Capricorn

Cu toate ca in continuare se bucura de numeroase succese financiare invidiate de toti cei din anturaj, aceste native se simt permanent supravegheate si au senzatia ca li se pun continuu bete in roate. Celibatarele sunt decise sa se casatoreasca fara mare tam-tam, ba chiar sa uite sa anunte familia.

Varsator

Cele mai multe native se considera foarte norocoase, cu toate ca nu mai au sansele financiare de pâna acum (mai precis, chiar daca acestea apar, banii sunt dirijati catre plata unor „facturi“ imense ori spre aprovizionarea casei). Intreg intervalul, muncesc cu indârjire maxima pentru pregatiri inutile.

Pesti

Sunt foarte exuberante intreg intervalul, vor sa-si traiasca viata, sa se distreze, sa uite de necazurile lor, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarele nici nu vor sa auda de casatorie, iar familistele nu stiu cum sa scape in weekend de toate responsabilitatile casnice. Cheltuieli.

Comentarii

comentariu

About the Author

-