Published On: mar, Oct 15th, 2013

Ce spune numele tau despre tine in functie de prima vocala din el?

Share This
Tags

Conform specialistilor, prima vocala intalnita in numele tau are o mare importanta, deoarece dezvaluie informatii valoroase despre firea unei persoane. Se pare ca prima vocala dintr-un nume transmite apropierea spirituala pe care o ai fata de trairile zilnice si fata de modul in care actionezi. Este foarte usor sa descoperi ce spune numele tau despre tine dupa vibratia primei vocale. De exemplu, prima vocala a prenumelui Viorica este „i”.

Vocala A: Evidentiaza creativitatea, individualitatea si dorinta de a fi lider.

Vocala E: Subliniaza simtul curios, investigativ si caracterul ingenios. De asemenea, esti fascinata de misterele vietii.

Vocala I: Ai o latura emotionala aparte, te intereseaza binele celor din jur, avand dorinta de a ajuta si a vindeca. Esti o persoana creativa si ai abilitati intuitive dezvoltate.

Vocala O: Te caracterizeaza dragostea profunda, responsabilitatea, sentimentalismul. Esti o fire familista, protectiva si iti place sa infrumusetezi totul in jur.

Vocala U: Analizezi atent, intuiesti, observi, investighezi si ai o abordare sceptica. Totusi, urmaresti indrumarea divina si esti atrasa de filosofie.

Ai aflat ce spune numele tau despre tine, asa ca ne poti impartasi daca ceea ce au descoperit specialistii ti se potriveste sau nu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-