Published On: mar, Oct 15th, 2013

Camelia Potec candideaza la sefia Federatiei Romane de Natatie

Share This
Tags

OLY-2008-SWIMMING-800M-FREESTYLECamelia Potec candideaza la sefia Federatiei Romane de Natatie si ar putea deveni cea mai tanara conducatoare de federatie sportiva din tara noastra.

Dupa noua luni petrecute in fotoliul de secretar federal, Camelia Potec s-a decis sa intre in cursa pentru sefia Federatiei Romane de Natatie. Dupa 20 de ani de inot si peste 200 de titluri nationale, Potec s-a retras din activitatea competitionala in decembrie 2012. Cele 9 luni petrecute in functia de secretar federal i-au dat incredere campioanei olimpice de la Atena, care se simte pregatita sa devina sef al natatiei romanesti. Alegerile sunt programate in luna noiembrie.

„M-am decis 100% sa candidez la aceasta postura si m-am decis sa candidez pentru ca in ultimul an, de cand lucrez in cadrul federatiei, am vazut cam ce trebuie schimbat, unde trebuie sa oferim mai multa incredere antrenorilor, sportivilor si cluburilor”, a declarat Potec.

Alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Natatie vor avea loc in luna noiembrie, atunci cand se afla cui va preda stafeta actual presedinte, Viorel Paunescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-