Published On: lun, Oct 14th, 2013

Brailenii au ocupat pozitii fruntase la Campionatul National de Indemanare Auto

Share This
Tags

CNI auto infomarCampionatul National de Indemanare Auto 2013 a intrat de ieri, in istorie dupa etapa a 7 -a de la Shoping center Carrefour Ploiesti. Confirmand increderea acordata inca din primavara, pentru organizarea unei etape la Braila, si sperantele pentru acest sezon, participantii braileni din campionat inscrisi in echipa INFOMAR Braila au ocupat locul 3 in clasamentul echipelor , si , titlul virtual de vicecampiona in 2013.( festivitatea de premiere a campionatului va fi in noiembrie la Alba Iulia )

Concurentii braileni care au facut parte din echipa Infomar in cele 7 etape, si care sunt printre protagonistii claselor sau a clasamentului general din acest sezon sunt: Ionut Chesaru pe Opel Corsa B gr A 1, Costel Fasola pe Fiat Bravo 1,4 gr D2, Romeo Cezar Mocanu pe Ford Focus gr D 1, Mihaela Negulescu pe Daewoo Matiz gr D 1 si gr femina, Valentin Nemtanu pe Opel Corsa C gr A 2, Razvan Traian Popa pe Tico SLX gr A1 si M, Ciprian Bajan pe Dacia 1100 gr I 1 si gr Dacia 1100.

Clasamnetele finale de campionat sunt in lucru si urmeaza a fi validate de federatie, dar pana atunci va putem spune despre locurile certe, Mihaela Negulescu loc 1 grupa Femina 2013, Costel Fasola loc 2 grupa D 2 ( derbutanti peste 1600 cmc )/ 2013, Valentin Nemtanu loc 2 grupa A 2 ( avansati peste 1600 cmc )/ 2013, Ionel Chesaru loc 4 grupa A 1 (avansati pana la 1600 cmc)/ 2013, Razvan Popa loc 5 grupa A 1 ( avansati pana la 1600 cmc ) la egalitate de puncte cu Ionut Chesaru /2013, Ciprian Bajan loc 3 grupa dacia 1100.

infomar campionatul national de autoIn clasamentul general Open pe campionat Nemtanu Valentin va ocupa locul 8 fiind cel mai bine clasat brailean in acest an.

La etapa braileana au mai punctat si Pavel Iulian la D 2 si Moldoveanu Virgil la D 2 pentru Anirox dar nu au mai venit la etapele urmatoare. Secretariatul campionatului a fost asigurat foarte bine de d-l Constantin Boldeanu din Braila.

In acest campionat organizat de Gtautoclub Bucuresti sub egida ACR, in noua formula cu 7 etape si noile prevederi regulamentare, brailenii au pozitii fruntase, confirmand prin continuitate si performante seriozitatea abordarii concursurilor nationale, traditia miscarii automobilistice locale si promovand pe plan nationala aceasta pasiune a automobilistilor braileni.

“Suntem foarte multumiti ca am inscris o echipa si cu toate greutatile si absentele consemnate am reusit sa fim finalisti in clasamentul echipelor dar si in grupe, dintr-un total de peste 150 de participanti care au punctat.

Multumim pe aceasta cale celor care in acest an au participat, ne-au urmarit, ne-au sustinut, ne-au ajutat material si logistic, si in participare si in organizarea unei etape in luna iunie la Promenada mall Braila, si speram sa continuam pe mai departe impreuna”, se arata in comunicatul celor de la ACR Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

-