Published On: vin, Oct 18th, 2013

Braileanul al carui cadavru a fost gasit in timp ce era carat de un urs NU a fost ucis de animal

Share This
Tags

braileanul_ucis_de_ursTuristul de 64 de ani din Braila al carui cadavru a fost descoperit, miercuri, in Masivul Bucegi, in timp ce era carat de un urs, nu a fost ucis de animal, ci a murit in urma caderii de la inaltime, arata rezultatele necropsiei.

Salvamontistii din Busteni si jandarmii montani au intervenit, miercuri pentru coborarea de pe munte a cadavrului unui barbat care a fost descoperit in timp ce era tarat de un urs in zona Vaii Caraiman din Masivul Bucegi.

Barbatul de 64 de ani, din judetul Braila, gasit mort, miercuri, in Masivul Bucegi si al carui cadavru era carat de un urs a murit din cauza unor multiple traumatisme suferite prin cadere de la inaltime, au precizat reprezentanti ai Serviciului de Medicina Legala Prahova.

Cadavrul barbatului a fost descoperit, miercuri, pe Valea Caraimanului, din Masivul Bucegi, dupa ce un salvator montan a observat, din telecabina, un urs care cara ceva voluminos. Jandarmii montani si salvamontistii au mers in zona in care a fost vazut ursul, au alungat animalul si au constatat ca acesta cara cadavrul unui barbat, echipat pentru munte si care avea un rucsac.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Daniel Radu, a afirmat ca Politia a deschis o ancheta in acest caz intrucat decesul turistului este considerat moarte suspecta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-