Published On: lun, Oct 21st, 2013

Brailean arestat in Prahova pentru tentativa de omor

Share This
Tags

Un barbat din Braila, in varsta de 55 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor si talharie.

Dispeceratul Politiei Statiunii Busteni a fost sesizat telefonic de catre reprezentantii spitalului orasenesc cu privire la faptul ca la sediul acestei unitati spitalicesti s-a prezentat un barbat in varsta de 57 de ani, ce prezenta leziuni traumatice la nivelul capului, produse probabil ca urmare a unei agresiuni.

Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, iar cercetarile au fost demarate de o echipa operativa coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

Din primele cercetari a rezultat faptul ca in ziua respectiva persoana vatamata se afla la domiciliu, impreuna cu un barbat in varsta de 55 de ani, din Braila, pe care il gazduia. La un moment dat, in timp ce se afla in atelierul de tamplarie pe care il are la domiciliu, persoana vatamata a fost lovita din spate cu un topor, in zona capului, de catre cel pe care il gaduia, reusind totusi sa scape si sa fuga.

Reclamantul a mai semnalat faptul ca in locuinta detinea suma de 3.000 de lei, care este posibil sa fi fost luati de suspect, acesta disparand dupa incident. Cercetarile au fost continuate si au condus la depistarea suspectului pe raza judetului Braila, de unde a fost preluat si condus la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova .

In baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus retinerea suspectului pe o perioada de 24 ore, ulterior pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventiva pentru 29 zile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor calificat si talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-