Published On: lun, Oct 21st, 2013

Bataie intre localnici

Share This
Tags

In dimineata zilei de 20 octombrie a.c., la orele 7:00, S.Emil 37 de ani, din comuna Galbenu, a sesizat la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei faptul ca, in seara de 19.10.2013, T.Gheorghita 38 de ani, din aceeasi localitate, l-a lovit cu palma in zona fetei, in timp ce se afla pe strada.

Din primele verificari se pare ca motivul agresiunii este neachitarea unor datorii de catre reclamant.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente.

La data de 20.10.2013, la orele 15:05, L.Sandica, din satul Batogu, comuna Ciresu, a reclamat la Politie, prin sistemul de urgenta 112, faptul ca fiica ei, in varsta de 10 ani, in timp ce se afla pe strada, a fost lovita fara niciun motiv de localnica B.Ionela 18 ani.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt desfasurate cercetari pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Ieri, 20 octombrie a.c., la orele 16:55, R.Mircea, din satul Satuc, comuna Galbenu, a sesizat la Politie, apeland numarul de urgenta 112, faptul ca P.Marian 25 de ani a fost victima unei agresiuni.

Cercetarile au stabilit ca tanarul, fiind in vizita la unchiul sau, B.Gigel 40 de ani, in urma unor certuri si pe fondul consumului de alcool, a fost lovit cu un bat de acesta.

In urma loviturilor primite, victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-