Published On: joi, Oct 3rd, 2013

Bataie intre consateni

Share This
Tags

ucis in bataie fotoIn ziua de 1 octombrie a.c., braileanul C.Marin, de 57 de ani a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca, in timp ce se afla pe strada Bradului, din municipiu, in urma izbucnirii unui conflict spontan intre el si B.Valentin de 41 de ani, a fost lovit cu pumnul in fata de acesta. Politistii desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente

La data de 2 octombrie a.c., M.Chirita de 45 de ani, din satul Gemenele, a reclamat la Postul de Politie Comunal Gemenele ca, pe fondul unor discutii in contradictoriu, localnicul B.Ionel, 29 de ani l-a agresat in timp ce se aflau pe o strada din localitate.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

La data de 2.10.2013, la orele 15:50, M.Ionica de 34 de ani, din comuna Gemenele, a sesizat ca a fost lovita de concubinul ei, M.Nicusor, 29 de ani.

Politistii au efecuat verificari si au stabilit ca cele sesizate se confirma, agresiunea avand loc pe fondul unui conflict spontan dintre cei doi.

Victima a formulat plangere penala impotriva concubinului, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-