Published On: mie, Oct 2nd, 2013

Bataie in carciuma din sat

Share This
Tags

ucis in bataie fotoIeri, la orele 13:40, politistii Postului de Politie Comunal Gropeni au fost sesizati de N.Tudorel  de 32 de ani, cu privire la faptul ca, in ziua de 11.08.2013, in jurul orelor 17:00, in timp ce se afla intr-un local din comuna, a fost lovit cu o sticla in cap de localnicul R.Marius  de 21 ani. Victima s-a prezentat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea examinarii. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Ieri seara 1 octombrie a.c., la orele 22:45, politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin sistemul unic de urgenta 112, de A.Costel, 20 de ani, din satul Victoria, cu privire la faptul ca, in aceeasi seara, a fost lovit cu pumnii si cu picioarele de catre B.Ionel, 30 de ani, din acelasi sat.

Politistii au inceput cercetarile si au stabilit ca, in timp ce se aflau intr-un cafe-bar din localitatea Victoria, tanarul de 20 de ani, aflandu-se sub influenta alcoolului, l-a agresat pe celalalt.

In urma altercatiei, cel lovit a fost transportat la Spitalul Judetean Braila, pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale. Ulterior, acesta a depus plangere penala pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-