Published On: joi, Oct 17th, 2013

Autori identificati in cauze inregistrate cu autori necunoscuti

Share This
Tags

In urma cercetarilor efectuate, judiciaristii liniei de munca Furturi din Patrimoniu, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, l-au depistat si adus la cercetari pe braileanul N.Mihai 37 de ani, caruia i s-a stabilit ca este autorul unui furt comis in ziua de 14.07.2013, in jurul orelor 10:30, cand a patruns intr-un magazin alimentar, situat pe Calea Galati, si, profitand de neatentia vanzatoarei, a sustras de pe o masa un telefon mobil.

Prejudiciul este in valoare de 550 de lei, fiind recuperat si predat persoanei pagubite.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosar care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Politistii Postului de Politie Comunal Traian au efectuat activitati investigative si au stabilit ca localnicul C.M. 17 ani este autorul unui furt din locuinta, savarsit in perioada 4-9 octombrie 2013, pe raza comunei.

Prejudiciul consta in doua motoferestraie si a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a minorului.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca si Postului de Politie Comunal Mircea Voda au desfasurat cercetari in doua cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti, la datele de 4 si 6 octombrie 2013, si i-au identificat pe autorii P.I. 17 ani si T.M. 16 ani, ambii din localitatea Mircea Voda.

Acestora li s-a probat ca, in noaptea de 3 spre 4 octombrie a.c., au sustras dintr-un magazin din localitate bunuri in valoare de 3.900 de lei, si, in noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., au sustras bunuri in valoare de 240 de lei din incinta unui cafe-bar.

In urma perchezitiei efectuate la domiciliul minorului de 17 ani au fost gasite si ridicate in vederea cercetarilor un numar de 296 pachete cu tigari, provenite din cele doua furturi.

Din prejudiciul total de 4.140 de lei, politistii au recuperat bunuri in valoare de 3.000 de lei.

Cercetarile continua cu autorii in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, si pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-