Published On: lun, Oct 7th, 2013

Arestati pentru furtul a 130 kg de porumb

Share This
Tags

cultura-porumb2Politistii de la Postul de Politie Comunal Zavoaia au efectuat activitati specifice si, in dimineata zilei de 6 octombrie a.c., la orele 7:00, l-au depistat pe D.Adrian, 29 de ani, din satul Dudescu, caruia i s-a stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., a patruns, prin efractie, in incinta unei societati comerciale din sat si a sustras bunuri in valoare de 1.452 de lei, fiind ajutat de localnicul I.Valentin, 18 ani.

Celor doi li s-a mai probat ca, in noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2013, au sustras de pe un teren, situat in extravilanul comunei Zavoaia, apartinand unei societati comerciale, cantitatea de 130 kg de porumb știuleți. Prejudiciul, in valoare de 50 de lei, a fost recuperat in totalitate.

Tanarul de 29 de ani a fost reținut, pe baza de ordonanța, și introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, astazi urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Insuraței, cu propunere de arestare preventiva, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Tanarul de 18 ani este cercetat in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-