Published On: joi, Oct 31st, 2013

Antidotul – premiera mondiala absoluta duminica la TMF

Share This
Tags

Antidotul seduce, printr-o secreta si complice alianta impotriva artificialului, a prostului gust, a ipocriziei si a prostiei. Jocul dintre aparenta si esenta, surprinzatoarele rasturnari de situatie ce arunca in aer sabloanele si lucrurile formale (din viata si din teatru) si mai ales senzatia continua si apasata de viata autentica (chiar daca din culisele filmului si ale teatrului) impun spectatorului o atitudine de vigilenta atentie si distanta fata de sabloanele vietii de vedeta din revistele de cancan sau cele” glossy”.

Daca va place sau intereseaza culisele filmului si ale teatrului, la nivel de…Paris, daca va pasioneaza comentarea unor teme grave si atasante precum pierderea identitatii, a prieteniei, a ipocriziei ca lege nescrisa si conditie a supravietuirii in plan social, daca mai considerati oportuna si actuala tema incomunicabilitatii dintre noi, daca pretuiti amestecul natural , desi halucinant al comediei cu drama si chiar melodrama, al grotescului cu poezia , vizionati  Antidotul!

Spectacolul are loc duminica, 3 noimebrie de la orele 18.00, in sala mare a Teatrului Maria Filotti.

Antidotul- premiera mondiala absoluta, de Raffy Shart  

Spectacol prezentat de Teatrul Dramatic Fani Tardini Galati  

Distributia:  Cristian Gheorghe, Carmen Albu , Oana Preda Gheorghe, Stelian Stancu, Petronela Buda, Ciprian Brasoveanu, Florin Toma

Traducerea: Lucian Sabados

Coregrafia: Cristina Stolnic Chirița

Scenografia: Lacramioara Dumitrascu

Regia artistica: Lucian Sabados

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-