Published On: mar, Oct 15th, 2013

Andrei Gerea propus la Ministerul Economiei

Share This
Tags

ANDREI-GEREAAndrei Gerea este propunerea PNL pentru postul de ministru al Economiei, a anuntat, marti, dupa sedinta BPN, liderul liberal Crin Antonescu. Antonescu a precizat ca propunerea a fost aprobata in Biroul Politic National, in unanimitate, de catre cei 58 de membri prezenti la sedinta.

“Este o varianta pe care am discutat-o si cu premierul, este agreata”, a mentionat Antonescu.

Antonescu a mai spus ca este vorba despre un minister foarte greu, intr-o tara care are principala problema in sfera economica, pentru ca exista subiecte pe agenda foarte presante, urgente si complicate, de genul Oltchim, Cuprumin, dar si problema exploatarii resurselor naturale.

Gerea a aratat ca, in cazul in care va prelua portofoliul, prioritatea sa va fi privatizarea Oltchim. „E o sarcina care ma onoreaza. Nu e de natura sa ma cocoseze, dar sper sa fac fata cu brio la increderea acordata“, a mai spus Gerea.

Varujan Vosganian a demisionat in 7 octombrie din functia de ministru, la scurt timp dupa votul dat in Senat, de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.

Comentarii

comentariu

About the Author

-