Published On: sâm, Oct 26th, 2013

Amical HC Dunarea-CSU Neptun Constanta 34-26 (18-16)

Share This
Tags

HC Dunarea amical constanta (2)HC Dunarea Braila a intalnit in aceasta dimineata CSU Neptun Constanta, intr-o partida amicala. Dupa ce ieri HC Dunarea a tras din greu in amicalul cu echipa condusa de Craciun, reusind sa invinga la un singur gol diferenta, astazi, fetele lui Cristi Preda si Alexandru Viorel au castigat detasat.

CSU s-a tinut bine in prima repriza, echipele mergand cap la cap pana in minutul 26 cand HC Dunarea s-a distantat la 4 goluri, prin reusitele lui Dragut, Horjea si Safta, 18-14, dar pe ultima suta de metri constantencele au redus din diferenta, iar scorul la pauza era 18-16, pentru Dunarea Braila.

In cea de a doua repriza brailencele au apasat pe acceleratie, si in minutul 41 au marit diferenta la 8 goluri prin reusitele lui Moldovan (2), Safta, Esanu, si Dragut, 21-29, in timp ce Elena Voicu a inchis bine poarta si a blocat mingiile trimise de constantence.

Meciul s-a incheiat cu victoria categorica a elevelor lui Cristi Preda si Alexandru Viorel, tabela aratand dupa 60 de minute de joc, 34-26.

Curios este faptul ca HC Dunarea a acceptat amicalul cu echipa de la malul marii, in conditiile in care urmeaza, peste doua saptamani, sa o reintalneasca, de data asta intr-un joc oficial.

In urmatoarea partida oficiala, Dunarea Braila intalneste Cetate Devatrans, partida care are loc vineri, 1 noiembrie de la orele 16.45.

Marcatoare: Moldovan 9, Horjea 7, Safta 8, Esanu3, Dragut 3, Barbos 2, Czeci1, Irimia 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-