Published On: sâm, Oct 26th, 2013

ACS Berceni – CF Braila 4-1 (2-0)

Share This
Tags

*Neagoe a inscris din penalty unicul gol al Brailei. In schimb, brailenii au marcat de doua ori la numarul de cartonase rosii: Mitrea si Necoara au fost eliminati! *

Gazdele deschid scorul in minutul 13 cand E. Nicu trimite cu capul, portarul respinge in partea opusa a careului mic, de unde nemarcat Paduretu inscrie fara probleme, 1-0.

In minutul 38 Nistor scapa spre poarta, il lobeaza pe portar, dar este faultat si se acorda penalty. CF Braila se vede neovoita sa joace in 10 dupa ce Mitrea este eliminat.Fasie inscrie de la punctul cu var, nu inainte ca balonul sa loveasca bara, 2-0.

Singurul gol al brailenilor a fost marcat din penalty de Neagoe in min utul 68, 2-1, in timp ce gazdele atacau lejer poarta brailenilor. In minutul 71, tabela se face 3-1 A. Roman scapa singur spre careu, Comanescu vrea sa iasa la blocaj si se razgandeste. In timp ce portarul Brailei se intorcea spre buturi, Roman l-a lobat sub transversala. In minutul 73 brailenii mai pierd un jucator, Necoara fiind eliminat dupa al doilea galben.

Ultimul gol al partidei a fost inscris tot de gazde, in minutul 90+3, 4-1cand Fasie inscrie de la punctul cu var, dupa ce Patrascu a fost faultat in careu de portarul advers.

Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenti: Daniel Demetrescu si Marius Florin Badea (ambii din Ramnicu Valcea).

Berceni: Meila – E. Nicu, Fasie, C. Sandu, Patrascu – Feraru, Al. Radu (cpt.), Ghinea, Al. Stan – Al. Nistor, Paduretu

Rezerve: L. Marin – V. Stefan, Trestenicu, Voican, Al. Roman, Fatai, Aldea

Antrenor: Marin Dragnea

Braila: Mitrea – Bosoi, Necoara, R. Neagoe, Ochia, Frunza, Ciocalteu, Iordache, Ndigwe, Cazan, Olenic

Rezerve: Comanescu – Cimpeanu, M. Dima, Cr. Vlad, Cr. Stangaciu, Colilie, Spiridon

Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author

-