Published On: vin, Oct 11th, 2013

Accidente rutiere pe fondul traversarii neregulamentare

Share This
Tags

La data de 10 octombrie a.c., la orele 13:25, ofiterul de serviciu din cadrul  Politiei orasului Insuratei a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, despre faptul ca, pe DE 584, in localitatea Insuratei, a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

In baza celor sesizate, la fata locului s-a deplasat echipa operativa care a efectuat cercetari si a stabilit ca braileanul C.Ionel 45 de ani, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe sectorul de drum mentionat, dinspre Slobozia catre Braila, a surprins-o si accidentat-o pe S.A. 15 ani, din comuna Victoria, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a minorei, care  a refuzat transportarea la o unitate spitaliceasca.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, la orele 18:20, acelasi ofiter de serviciu a fost sesizat ca, pe  DC 21, in localitatea Lacu-Rezii, a avut loc un accident rutier soldat cu o victima.

Echipa operativa din cadrul Politiei orasului Insuratei s-a deplasat la fata locului si a stabilit ca A.Florin 21 de ani, din satul Spiru Haret, comuna Bertestii de Jos, in timp ce conducea autoturismul, pe directia Spiru Haret-Insuratei, a surprins-o si accidentat-o pe D.G. 33 de ani, din localitatea Lacu Rezii, care se angajase in traversarea drumului prin loc nepermis (prin spatele unui autobuz stationat) si fara sa se asigure.

In urma impactului, femeia a suferit leziuni corporale grave, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta alcoolului, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-