Published On: Soare, Oct 13th, 2013

Accidente rutiere

Share This
Tags

Vineri, F.Mirela, 24 de ani, din orasul Faurei, in timp ce conducea autoturismul, pe D.N.2B in afara localitatii Ianca, s-a angajat in depasirea unui autoturism, care rula in aceeasi directie de mers, a parasit  partea carosabila si a intrat in derapaj, acrosand un autoturism stationat in afara partii carosabile,  dupa care a fost proiectata pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul condus regulamentar de R.Maricel, 71 de ani, din Galati.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a ambilor soferi si a pasagerei R.Elena, 56 de ani, din Galati, care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Ambilor participanti la trafic li s-au recoltat probe bilogice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In noaptea de vineri spre sambata, la orele 2.40, P.Cristi, 33 de ani, din municipiul Slobozia, judetul Ialomita, in timp ce conducea autoturismul, pe DJ 211C, din directia Coltea catre Chichinetu, comuna Ciocile, a tamponat un atelaj hipo, care circula din sens opus si care nu era semnalizat, condus de O.Marius, 25 de ani, din comuna Ciocile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a carutasului, precum si a lui N.Nicusor , 20 de ani, din comuna Ciocile, pasager in atelajul hipo, care au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Judetean Braila, pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vasamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-