Published On: Soare, Oct 6th, 2013

A furat masina unui prieten si a condus-o beat si fara permis

Share This
Tags

La data de 4.10.2013, la orele 8:30, dispeceratul I.P.J. Braila a fost sesizat de braileanul S.Ion 51 de ani, cu privire la faptul ca J.Vali 32 de ani, din municipiu, i-a sustras, in aceeasi dimineata, autoturismul care apartine societatii pe care o administreaza. Masina a fost sustrasa de pe strada Alunului, din satul Lacu-Sarat, comuna Chiscani, prin folosirea cheii originale, pe care reclamantul o lasase in contact, intrucat faptuitorul il astepta pe acesta in interiorul autoturismului.

In jurul orelor 10:45, cel in cauza a fost depistat in trafic de politisti din cadrul Biroului Rutier Braila, in timp ce conducea autovehiculul, pe Soseaua Baldovinesti.

Fiind efectuate verificari, s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, si fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea in aerul expirat 1,17 mg/l alcool pur.

Celui in cauza i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, avand o alcoolemie peste limita legala si fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Comentarii

comentariu

About the Author

-