Published On: mar, Oct 1st, 2013

60.000 de euro au strans Bianca si Victor la nunta

Share This
Tags

miri_nunta_bianca_dragusanu_victor_slavBianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit civil pe 6 septembrie, iar duminica, pe 29 septembrie, au devenit sot si sotie si in fata lui Dumnezeu. Cununia religioasa a fost oficiata la Biserica Doamna Oltea, din Capitala, si a fost urmata de o petrecere cu sute de invitati intr-un local luxos.

In medie, nuntasii, 200 la numar, au cotizat cu cate 300 de euro de familie. Cum nasii si parintii mirilor, dar si invitatii cu dare de mana au fost ceva mai darnici, dimineata, cand au tras linie si au adunat si sumele oferite de oaspetii cu situatie financiara mai modesta, mirii au adunat in jur de 60.000 de euro. Chiar daca nunta lor a parut una scumpa, in realitate, Bianca si Victor nu au investit prea multi bani in acest eveniment.

Printre artistii care le-au cantat la nunta s-au numarat Nelu Ploiesteanu si Bogdan Vladau, bun prieten cu Victor Slav. Spre dimineata, Bianca va imbraca o alta rochie de mireasa, creata chiar de ea, la fel ca tinutele domnisoarelor de onoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-