Published On: mie, Sep 4th, 2013

Ziua Limbii Romane celebrata la Cercul Militar Braila

Share This
Tags

SONY DSCCercul Militar Braila, in colaborare cu Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” si Liceul de Arte “Hariclea Darclee”, a desfasurat la sala de festivitati, pentru a marca Ziua Limbii Romane, o ampla manifestare cultural-artistice, condusa de gl.bg.dr. Mircea Vladu, comandantul garnizoanei Braila,

In cadrul evenimentului profesorii Gheorghe Calota si Paula Olsanschi au prezentat comunicari stiintifice, corul mixt Trison au interpretat piese muzicale de exceptie, la un inalt nivel artistic, iar eleva Tuhce Sagau a recitat din poeziile dedicate acestui eveniment de catre poetul George Filip, acesta fiind stabilit la Montreal-Canada.

Comandantul garnizoanei Braila a prezentat publicului ultima lucrare personala “Hotarul dintre viata si moarte” si a oferit participantilor cateva carti si CD-uri cu lucrarea in format electronic.

Manifestarea a avut un public numeros, reprezentat de cadre militare in rezerva si active, comandanti de unitati si familiile acestora, membri ai Asociatiei Cultul Eroilor, dar si public brailean, care au rasplatit cu aplauze prestatia invitatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-