Published On: vin, Sep 27th, 2013

Ziua internationala a persoanelor varstnice – celebrata pe 1 octombrie la Braila

Share This
Tags

bilete de tratament pensionari NETZiua Internationala a Persoanelor Varstnice este sarbatorita in fiecare an, in data de 1 octombrie. La Braila autoritatile locale vor organiza mai multe manifestari pentru persoanele in varsta. Primarul Aurel Simionescu a pregatit pentru acestia plimbari cu barca pe Dunare, piese de teatru dar si cadouri pentru cei care aniverseaza 50 de ani de casatorie.

In cadrul conferintei de presa saptamanale, primarul a declarat faptul ca s-au pregatit mai multe activitati pentru pensionarii braileni. Acestia vor avea parte de plimbari pe Dunare cu Nava Lacu Sarat, momente cultural artistice in caminele de batrani, sustinute de elevi, pe 28 septembrie, la Teatrul “Maria Filotti”, premierea a 50 de cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie, aniversarea a patru centenari.

“Anul acesta, la fel ca in trecut, vom aniversa 50 de ani de casatorie, avem si patru centenari pe care ii vom sarbatori. Varstnicii vor putea viziona piese de teatru si se vor putea bucura de cateva momente artistice”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-