Published On: joi, Sep 26th, 2013

Vine frigul! Vezi aici cum va fi vremea in weekend

Share This
Tags

prognoza_meteo_cum_va_fi_vremea_marti_si_miercuri_16d4a7cdefDupa soare vine frig la sfarsit de septembrie, asa ca romanii trebuie sa scoata din sifoniere hainele groase daca nu vor sa fie surprinsi de raceala.

Vineri, valorile termice vor scadea accentuat in majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime vor fi de la 12…14 grade in Maramures, in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei pana la 24…25 de grade in sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei.

Vor fi innorari temporare in sud-vest, unde va ploua slab. In acelasi timp, vantul va avea intensificari in zona montana inalta, iar in regiunile extracarpatice va sufla moderat, cu intensificari temporare.

Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 12 grade, mai coborate, spre -2 grade, in zonele depresionare,

In Bucuresti, vremea va deveni racoroasa, iar maxima va fi de 19…20 de grade, in timp ce temperatura minima va fi de 9…10 grade.

La munte, cerul va fi variabil, vineri, cu innorari temporare in zona Carpaiilor Meridionali, unde va ploua slab, trecator. Temperatura aerului va scadea accentuat, ceea ce va duce la o vreme rece pentru aceasta data din an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-