Published On: mie, Sep 18th, 2013

VIDEO Asistenta rapita de fostul iubit din fata spitalului. Rapitorul a vrut sa moara impreuna cu aceasta!

Share This
Tags

draguta olaru

UPDATE: Barbatul care a rapit-o pe asistenta a fost prins de politisti, fiind audiat la acest moment.

Scene dramatice in fata Spitalului de Psihiatrie “Sf. Pantelimon” Braila . Aflata in timpul serviciului, Draguta Olaru, asistenta medicala la Sectia de Psihiatrie 1, in varsta de 33 de ani, a parasit incinta unitatii spitalicesti pentru a se intalni cu fostul iubit al acesteia, care o astepta intr-un autoturism parcat la cativa metri de gardul spitalului.

In masina a izbucnit o cearta intre cei doi, barbatul insistand ca asistenta sa ii dea telefonul, pentru a-i verifica mesajele. Prietenii femeii spun ca Dobre Paul, in varsta de 32 de ani, fostul iubit al Dragutei, era extrem de gelos. Femeia a refuzat sa ii dea telefonul mobil, moment in care barbatul a reactionat extrem de violent, lovind-o de mai multe ori in zona fetei.

Dupa ce i-a luat cu forta telefonul, tanarul a demarat in tromba, in incercarea de a o rapi pe femeie, pe care a amenintat-o cu moartea. Asistenta a incercat sa se arunce din masina care gonea cu viteza, trecand la cativa centimetri de mai multi trecatori. Masina s-a ciocnit cu un alt autoturism, provocandu-i asistentei leziuni minore. Inconstienta barbatului putea provoca moartea mai multor persoane care se aflau in acel moment pe trecerea de pietoni. Dobre Paul a fugit de la locul accidentului, lasandu-o pe femeie in masina.

draguta olaru la spitalAsistenta medicala este divortata, insa pe profilul de Facebook a precizat ca este intr-o relatie cu un alt barbat, pe nume Iordache Nicusor. Femeia are un copil din timpul casatoriei.

Colegii de munca ai Dragutei Olaru spun ca femeia nu a mai avut pana acum probleme de acest gen, fiind cunoscuta drept o persoana sociabila si comunicativa.

“A plecat sa se intalneasca cu un barbat, atata stim. Am aflat ca s-a intamplat aceasta nenorocire. Pana acum nu ne-a mai creat probleme”, ne-a declarat Florentin Craciun, managerul Spitalului de Psihiatrie din Braila.

La aceasta ora, politistii braileni il cauta pe fostul iubit al asistentei, care nu a fost gasit la domiciliul sau.  In cauza a fost deschis doasar penal sub savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-