Published On: mar, Sep 17th, 2013

Un politist a facut sex in timpul serviciului, iar judecatorii au zis ca se poate, in locul pauzei de cafea

Share This
Tags

Leicestershire policeIntamplarea prin care a trecut un barbat din Ţara Galilor a socat opinia publica engleza. Un poliţist care a intretinut relatii sexuale in timpul serviciului si a fost dat initial afara, a reusit sa se intoarca la locul de munca. Instanţa care a judecat speta a ajuns la concluzia ca o partida de sex atat de rapida este echivalenta cu o pauza de cafea, deci perfect legala.

Shaun Jenkins, de 36 de ani, era in timpul unei misiuni de patrulare cand s-a dus sa o viziteze pe o femeie maritata, care ii era amanta. Omul a petrecut in locuinta femeii 40 de minute,timp in care un alt politist veghea la intrare.

Dupa ce sefii din politie au aflat despre intamplare, politistul si-a pierdut slujba. Insa Jenkins a facut apel, iar judecatorii au constatat ca politistul nu si-a scos arma de la centura in timpul partidei de sex si astfel, putea fi gata de interventie in doar doua minute. Asa ca instanta l-a repus in drepturi, subliniind ca in cele 40 de minute putea fi la toaleta sau la o cafea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-