Published On: lun, Sep 2nd, 2013

Un copil de 4 ani a fost omorat de caini in Bucuresti

Share This
Tags

 caini Ieri, dupa ce a fost atacat de cainii maidanezi in Parcul Tei din sectorul 2 al capitalei, un copil in varsta de patru ani a murit. Fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, reusind sa fuga de animale si sa-si anunte bunica.

Potrivit oficialilor din Politia Capitalei, in jurul orei 12:22, o femeie a sunat la numarul unic de urgenta112, anuntand ca nu-si mai gaseste unul dintre nepoti.

Femeia a declarat ca la un moment dat cei doi copii s-au indepartat de ea, nemaigasindu-i. In timp ce-si cauta nepotii, baietelul de sase ani s-a intors cu o rana la picior si a povestit, plangand, ca el si fratele sau au fost atacati de cainii comunitari.

Dupa sosirea Politiei, copilul de patru ani a fost gasit mort, intr-un tufis, trupul fiindu-i sfasiat de caini.

Primaria precizeaza ca incidentul nu a avut loc in Parcul Tei, ci pe un teren privat care apartine unui complex rezidential aflat in faliment.

“Copilul a fost gasit cu multiple muscaturi, fara sanse de supravietuire, intr-o zona cu multi copaci, abrupta si greu accesibila”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Zona in care a fost gasit copilul a fost securizata, pentru ca anchetatorii sa poata face cercetarea la fata locului.

Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6 iar cele mai putine in Sectorul 1, conform Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-