Published On: joi, Sep 12th, 2013

Suntem prostii tiganilor!

Share This
Tags

Tigani copyPriveam Politia cum pleaca cu coada intre picioare din fata impunatoarei vile in curtea careia o gasca, satra sau trib de tigani -  cum vreti sa-i spuneti, ca nu stiu cum dracu se numesc tiganii cu “tuareguri” la poarta si nici un ban impozit pe venit platit vreodata – cand mi-am amintit ca pesedistul Madalin Voicu spunea despre romani ca sunt lasi si tradatori. Politia pleca sub ploaia de dedicatii muzicale, la doua noaptea, dupa ce un roman las i-a tradat la 112 ca scoala un cartier din somn. Muzica nu s-a oprit nici o secunda pana la opt dimineata, dar Politia n-a mai venit. Probabil echipajul era romanesc, deci tradator si las!

Dimineata, tiganii au iesit in fata viloiului obtinut cu bani din afaceri cinstite  si au dat la tot cartierul! Daca eu as fi spus atunci ca sunt un neam de hoti, puturosi, pesti, cersetori, de doi bani, as fi fost un rasist, intolerant si xenofob, nu-i asa? Aia care pun la punct Politia si un cartier intreg se cheama ca noi trebuie sa bagam la cap, sa luam notite, sa fim pe placul lor, ca-s rromi nu tigani! Ei au voie orice, cum si noi avem voie sa dam bani la stat prin tot felul de taxe si impozite. Ca sa aiba statul de unde sa dea ajutoare sociale pentru nemunca, lovele la pirandele cu zeci de puradei, mancare si caldura in parnaie mai multa decat in orfelinate si aziluri, sa nu care cumva sa inghete neamul brav a lu’ alde Madalin, manca-v-as!

Asa ne trebuie! De lasi ce suntem nu furam curent si apa ca sa spalam “mertanele” din curte, nu ne schilodim copiii ca sa-i trimitem la cersit prin ger  sa ne adune noua bani de trascau. Tot lasi suntem ca nu integram cum se cuvine aceasta etnie cu traditii milenare si un impact deosebit in dezvoltarea culturala si a civilizatiei europene, nu ca lasii de romani care nu au contribuit cu nimic!

Suntem lasi pentru ca in loc sa ne supunem golanilor care ne-au calcat mii de ani, am stat in calea lor ca mai tarziu sa-i primim pe tigani sa ne imbogateasca viata, dar suntem niste tradatori ca nu vrem sa recunoastem asta!

Nu suntem lasi, dar prosti de buni suntem! Nu v-am gonit si am preferat doar sa ne ferecam mai bine casele. Cel mult v-am facut tigani, pana cand un domn din etnia voastra a ajuns presedintele tarii si-a zis ca ati devenit rromi, ca sa va creada fraierii de unde furati si cersiti de afara ca sunteti romani!

Comentarii

comentariu

About the Author