Published On: vin, Sep 6th, 2013

Stancu nu concepe HC Dunarea in afara podiumului

bebe- HC Dunarea* GBS: “Zilele acestea stabilim si obiectivul dar nu poate fi altul decat in primele trei, nu vad alt obiectiv *

HC Dunarea a sustinut joi primul meci din noul sezon competitional, avand ca adversar una dintre echipele puternice ale campionatului, CSM Bucuresti. Cu toate ca Bucurestiul a tras sperante ca va pleca din Polivalenta cu cel putin un punct, echipa antrenata de Cristi Preda a demonstrat ca are valoare si a castigat primele 3 puncte din campionat, 28-20.

Presedintele clubului brailean, Gheorghe Bunea Stancu a declarat faptul ca este multumit de jocul echipei, de cum s-au integrat noile venite, in special extremele. “A fost un meci care arata ca Braila are potential si nu s-au dezis in urma jocurile de verificare care au avut loc la Brasov, in special, acolo unde au fost echipe bune ca Brasovul, Clujul sau Ploiestiul, unde Braila a castigat toate meciurile. Sa invingi cu o diferenta mare, 28-20 pe CSM Bucuresti care are in componenta pe renumita Dobrin, pe Varzaru, pe Glibko nu e usor. Ramona Farcau a demonstrat ca in ciuda varstei inca mai poate, fiind cea mai buna marcatoare a meciului”, a declarat presedintele clubului brailean.

Dupa transferurile efectuate in vara, dar si dupa ce a vazut echipa ieri in primul meci oficial, Gheorghe Bunea Stancu nu concepe ca Dunarea Braila sa aiba alt obiectiv decat un loc pe podium.

“Zilele acestea stabilim si obiectivul dar nu poate sa fie decat in primele trei, nu vad alt obiectiv. La lotul pe care il avem acum, cu Gabi Perianu care vine din urma si care a inceput sa confirme la echipa mare. Dupa doua ratari si-a revenit si a dat mai multe goluri, unele chiar in momentele cheie. Am remarcat-o pe Czeczi, care este o jucatoare foarte inteligenta, mi-a placut foarte mult de ea cum a jucat cu Bucurestiul. I-a dat cateva pase lui Gabi, care m-au incantat. Sigur ca se observa jocul mai slab al Alinei Horjea care a avut alt rol, cel de coordonator, sunt altii care trebuie sa bage acum mingea in poarta. Am observat ratarile lui Ada, ca nu puteam sa nu le observ si modul repetat in care a aruncat peste portar si a dat-o in bara de doua ori. Irimia a scapat si ea mingea de doua ori. Am observat labilitatea lui Adespii dar am inteles ca in repriza a doua a jucat mai bine. Una peste alta nu poti sa nu o remarci pe Gabi Vasile care a aparat in momente cheie mingii foarte, foarte grele. De asemenea nu poti sa nu remarci omogenitatea echipei, modul in care s-au integrat cele doua extreme m-a bucurat. Nu o sa mai joace, cu prea multa usurinta, de exemplu Adina Brot, in fata Ramonei Farcau. Ma uitam, a scos-o o singura data pe Czeczi si Cristina Varzaru a dat gol cu multa usurinta, depasind-o pe eterna noastra Esanu, care s-a nascut talent si o sa moara speranta probabil”, a declarat presedintele de la HC Dunarea.

Dunarea Braila a inceput cu dreptul sezonul competitional 2013-2014. In fata suporterilor care au umplut Sala Polivalenta “Danubius”, la primul meci din campionat, echipa antrenata de Cristi Preda a castigat primele trei puncte din campionat.

In etapa a II-a HC Dunarea joaca pe terenul celor de la HCM Roman, care au castigat in prima etapa in fata celor de la U Jolidon CLuj. Meciul va avea loc in 15 septembrie, in campionat urmand o pauza de 10 zile, perioada in care se va disputa Supercupa Romaniei, intre HCM Baia Mare si U Jolidon CLuj, la feminin, si HCM Constanta  si Stiinta Dedeman Bacau la masculin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-