Published On: mar, Sep 10th, 2013

Sorin Costin atac la viceprimarul Danaila: “Este omul de legatura al mafiei din Sicilia”

Share This
Tags

Varga Costin Danaila  1Proaspat exclus din PNL Braila, consilierul local Sorin Costin a anuntat ca isi va prezenta demisia din CLM, lansand un atac extrem de dur la adresa conducerii filialei locale a partidului. Acuzatii foarte grave au fost lansate la adresa viceprimarului Brailei, Alexandru Danaila, cel care conduce si Organizatia Municipala a filialei.

Sorin Costin a precizat ca unul dintre principalele motive pentru care a fost dat afara din PNL este acela ca s-a opus afacerii “Fin.Co.Ge.Ro”, denumita astfel dupa numele firmei italiene Fin.Co.Ge.Ro. SpA din Catania, Italia. Societatea cu sediul-mama in Catania  promitea, in urma cu cativa ani, constructia unui aeroport intre Braila si Galati, dar si a unui hotel de lux pe Faleza Dunarii.

Fostul liberal spune ca Alexandru Danaila este “principala legatura a evazionistilor, a oamenilor mafiei din Sicilia”, sugerand ca viceprimarul a avut mai multe intalniri la Constanta cu reprezentantii Fin.Co.Ge.Ro.

Costin spune ca in acest caz, in CLM, a luat o pozitie corecta, nevalidand “o nelegiuire”.

Nici parlamentarii PNL Braila nu au scpat de atacul omului de afaceri Sorin Costin, acesta spunand despre Catalin Boboc ca este “un evazionist”, iar despre Vasile Varga ca este “masonul cel mare”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-