Published On: lun, Sep 9th, 2013

SOCANT: Si-a violat fiicele vitrege, ore intregi, dupa ce le-a ademenit cu haine si dulciuri. Noapte de cosmar pentru trei fete de 11, 14 si 17 ani

Share This
Tags

27228-0-abuz_sexual

UPDATE: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila s-a autosesizat in acest caz, conducerea institutiei deplasand o echipa formata din specialisti la domiciliul mamei celor trei fete. Vom reveni cu detalii.

Trei fete minore din comuna Silistea, au trecut prin clipe de cosmar, ore intregi, fiind supuse de cel care le-a fost tata vitreg la perversiuni sexuale inimaginabile. Minorele, in varsta de 11 ani, 14 ani si respectiv 17 ani, au fost ademenite, in ziua de vineri, 6 septembrie, de Bajan Ion, de 52 de ani, fostul sot al mamei lor, in comuna Gemenele pentru a le cumpara haine si dulciuri. Bestia cu chip de om este cioban in localitatea braileana Sihleanu, fiind cunoscut in comunitate pentru scandalurile pe care le provoca atunci cand consuma bauturi alcoolice.

Fetele, care locuiesc impreuna cu mama lor intr-un IAS in paragina de la marginea localitatii Silistea, au  mers impreuna cu braileanul, avand o incredere oarba in cel care le-a crescut de mici si care le sprijinea financiar in fiecare luna, atunci cand primea leafa de la persoanele carora le pazea oile.

Dupa ce au facut mai multe cumparaturi in Gemenele, cei patru s-au indreptat spre domiciliul barbatului, in localitatea Sihleanu, comuna Scortaru Nou. Dupa ce a consumat mai multe pahare de alcool, in noaptea zilei de vineri spre sambata, bestia si-a pierdut mintile si a navalit asupra fetelor, violandu-le ore in sir, cu o salbaticie de nedescris.

Dupa ce a intretiunt raporturi sexuale cu fetele de 14 si respectiv 17 ani, barbatul a incercat sa o violeze si pe mezina de doar 11 ani. Datorita interventiei fetei de 17 ani, Bajan nu a apucat decat sa o dezbrace si sa o pipaie in zona genitala, creandu-i fetitei leziuni minore.

Sambata, in dimineata zilei de 7 septembrie, dupa ore intregi de chin, fata cea mare s-a trezit si profitand de faptul ca tatal vitreg dormea, i-a sustras telefonul mobil si si-a anuntat mama. Cele trei minore au parasit locuinta bestiei si impreuna cu mama lor s-au dus direct la Politie unde au reclamat abominabilele fapte ale barbatului.

Bajan Ion a fost retinut in baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar duminica, 8 septembrie, Tribunalul Braila a admis propunerea Parchetului cu privire la arestarea preventiva pentru 29 de zile a violatorului, sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si coruptie sexuala.

Comentarii

comentariu

About the Author