Published On: mie, Sep 4th, 2013

SOCANT: Parasit de sotie, un brailean si-a taiat venele, s-a injunghiat si si-a dat foc la casa

Share This
Tags

2injunghiatVasile P., un brailean in varsta de 60 de ani, din cartierul Obor, nu a mai suportat singuratatea si a decis sa isi puna capat zilelor. La aproximativ o luna de zile dupa ce sotia l-a parasit, motivand ca barbatul era extrem de violent, acesta si-a dat foc la apartament, iar apoi, cu sange rece, si-a taiat venele si s-a injunghiat in abdomen.

Dupa ce a constientizat ce a facut, barbatul a iesit pe casa scarii si a cerut ajutor. Ingroziti de ceea ce au vazut, vecinii au sunat la 112, iar la fata locului au sosit echipaje ale ISU Braila si ale Jandarmeriei, care au evacuat zona. O ambulanta l-a transportat pe sinucigas, aflat in stare grava, la Spitalul Judetean de Urgenta.

1injunghiat

Dupa sosirea criminalistilor, a ajuns si sotia braileanului,  care a suferit un soc psihic dupa ce a auzit ceea ce s-a intamplat. A fost nevoie ca o alta autospeciala a Serviciului de Ambulanta Judetean Braila pentru ca femeia sa fie transportata la unitatea spitaliceasca.

Barbatului care a vrut sa isi incendieze locuinta, punand in pericol viata tuturor locatarilor din zona, i-a fost intocmit dosar de cercetare penala.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author