Published On: vin, Sep 20th, 2013

Simionescu NU VREA taxa propusa de Braicar pentru bagaje si carucioare pentru copii

Share This
Tags

Primarul Aurel Simionescu s-a aratat deranjat de propunerea Braicar de a introduce o taxa suplimentara fata de biletul in valoare de 1,5 RON, pentru brailenii care vor sa urce in mijloacele de transport in comun cu bagaje care au o greutate mai mare de 15 kg.  Proiectul societatii de transport public va ajunge in Consiliul Local, unde mai mult ca sigur va fi respins, dupa spusele edilului.

“Nu stiu despre aceasta taxa, dar cu siguranta daca cei de la Braicar vor veni cu o astfel de propunere, voi cere CLM sa o respinga. Nu cred ca o astfel de masura schimba cu ceva situatia din transportul public”, a declarat Simionescu.

Carucioarele pentru copii sau geamantanele, vor fi si ele taxate. Astfel, calatorii aflati in aceasta situatie, vor trebui sa cumpere pentru bagaje un alt bilet de calatorie, cu aceeasi valoare, respectiv 1,5 RON. Se pare ca exceptie fac doar carucioarele pentru persoanele cu handicap, insa brailenii aflati in aceasta situatie nu pot sa urce in mijloacele de transport in comun, neexistand o rampa care sa permita accesul acestor persoane.

Animalele de companie nu vor mai avea acces in autobuze si tramvaie, existand o singura abatere de la regula, si anume patrupedele care insotesc persoanele cu handicap. Pentru acestea din urma, conditia este ca sa fie tinute in lesa si sa aiba botnita.

Comentarii

comentariu

About the Author