Published On: mie, Sep 11th, 2013

Simionescu ii raspunde lui Nazare: “Daca vii de la Bucuresti, te duci la partid, spui zece vorbe si apoi pleci iar, nu se rezolva problemele”

Share This
Tags

SIMIONESCUPrimarul Aurel Simionescu i-a raspuns in cadrul conferintei de presa de astazi liderului filialei locale a PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, care luni, 9 septembrie, i-a cerut edilului demisia pentru modul defectuos in care a gestionat problema cainilor fara stapan.

Simionescu l-a indemnat pe democrat-liberal “sa puna umarul” pentru rezolvarea problemelor din municipiu si nu doar sa le discute.

“Eu v-am mai spus, ii invit pe diversii domni si doamne sa vina si sa puna umarul la ceea ce se intampla, ca vorbe avem destule.  Daca vii de la Bucuresti, te duci la sediul partidului, si de acolo spui zece vorbe si ai plecat, nu s-au rezolvat problemele”, a declarat Aurel Simionescu.

Primarul municipiului a mai precizat ca are “o vaga banuiala” ca Alexandru Nazare isi va mai dori un mandat de parlamentar, iar in acest caz, in fata electoratului, deputatul “trebuie sa spuna ce a facut, nu ce a semnalat”.

In urma cu doua zile, presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, i-a cerut, in mod public, demisia primarului Aurel Simionescu, adaugand ca privind chestiunea maidanezilor “administratia Simionescu seamana cu administratia Oprescu”.

“Si Oprescu si Simionescu sunt in functie de ani de zile, iar primarul Simionescu trebuie sa isi dea demisia pentru ca nu a rezolvat aceasta problema. Administratia locala nu a facut nimic in acest sens, nici PSD-ul, nici PNL-ul. Avem de la inceputul anului aproximativ 1300 de braileni muscati de caini, incepe anul scolar si situatia este nerezolvata”, a precizat la acel moment Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author