Published On: joi, Sep 19th, 2013

Simionescu ii atentioneaza pe cei cu non-stop-uri: “Vom merge pana la ridicarea licentelor”

Share This
Tags

SIMIONESCUIn cadrul conferintei saptamanale, primarul, Aurel Simionescu si-a arat nemultumirea fata de cetatenii care stau pe langa magazinele non-stop si consuma bauturi alcoolice. Acesta a declarat faptul ca daca patronii nu vor face nimic in acest sens se va ajunge la ridicarea autorizatiilor de functionare.

“Eu ii atentionez pe cei care au non-stop. Non-stop inseamna un magazin care este deschis 24/24 si care vinde niste produse dar asta nu inseamna ca acolo trebuie sa stea lumea sa bea cafea, bere, ceai, tuica, vodca si ce mai vinde non-stop-ul respectiv. De acolo iei produsul respectiv si te duci acasa, asta nu inseamna ca te duci la 10 metri mai incolo ca suntem cetateni liberi si stam pe strada cand vrem noi si unde  vrem noi. Asta nu inseamna ca poti sa consumi asemenea produse pe strada, sa faci galagie, sa injuri,  nu inseamna ca la miezul noptii sa avem noi o problema si sa discutam in usa chioscului ce s-a intamplat la meciul pe care tocmai l-am pierdut cu onoare. Eu atrag atentia ca vom merge pana la ridicarea licentelor respective, a autorizatiilor de functionare”, a declarat edilul orasului.

In ceea ce ii priveste pe cei care consuma alcool pe langa aceste magazine, primarul Aurel Simionescu a declarat faptul ca Politia Locala va incepe de saptamana viitoare sa aplice amenzi acestora.

“De saptamana viitoare, le-am cerut celor de la poltia locala sa inceapa sa mearga si sa vada, usor, cate unu cate unu si sa-i amendeze. Deocamdata merg pe atentionare pentru ca am stat doua seri si am vazut ce se intampla, pentru ca nu este un singur chiosc ci este vorba de o practica pe care o au cetatenii respectivi. Eu nu vreau sa le incurcam afacerile si sa spuna ca de asta au dat ei faliment dar nu putem sa mergem nici in formatul acesta, in care pe langa toate aceste chioschiuri se intampla astfel de lucruri si cetatenii vin si reclama”, a precizat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-