Published On: joi, Sep 5th, 2013

Simionescu despre eutanasierea maidanezilor: “Nu trebuie sa mergem doar pe o singura idee

Share This
Tags

SIMIONESCUCazul lui Ionut, baiatul de patru ani ucis de caini in Bucuresti, a readus in dezbatere tema cainilor fara stapani de pe strazile oraselor din Romania.

Ieri, primarul Aurel Simionescu a dezbatut aceasta problema, ediul precizand ca nu este de accord cu eutanasierea patrupedelor.

“Nu trebuie sa mergem pe o singura idee. Vad ca acum toata lumea este cu eutanasierea. Trebuie sa mergem pe un ansablu de masuri care trebuiesc luate”, a declarat primarul Simionescu.

Conform celor spuse de Simionescu, o cauza importanta a inmultirii cainilor comunitari este reprezentata de cetatenii care detin caini nesetrilizati si care abandoneaza puii patrupedelor pe strazile orasului.

“Este nevoie de un sistem de masuri in legatura cu posesorii de caini. Pentru ca atata vreme cat nu-i sterilizeaza, atata vreme cat arunca puii peste gard, atata vreme cat avem situatii in care avem la bloc 10 caini si 20 de pisici sau mai multi intr-un apartament si n-ai posibilitatea sa-i sanctionezi in niciun fel, nici macar din punctul de vedere al consumului de apa sau de gunoi, cu certitudine vom avea in continuare astfel de intamplari”, a mai precizat edilul.

Comentarii

comentariu

About the Author