Published On: mar, Sep 24th, 2013

Sexy braileanca si-a luat masina din banii stransi din filme porno

Share This
Tags

sexy braileancaAre permis de sase ani si conducea masinile prietenilor pe care le imprumuta. Sexy-Braileanca a strans ban langa ban si de curand a intrat in randul soferilor cu autoturism propriu. Blonda si-a achiziţionat un model opel, second-hand, pentru care a scos din buzunar 13.000 de euro.

Visa de mult sa aiba masina ei, Sexy-Braileanca, pe numele ei real, Florina Mihaila, este mandra nevoie mare. Blonda si-a luat recent un autoturism si nu-si mai incape in piele de cand se urca la  volanul propriei masini. Ea a povestit cum si-a ales modelul si cat a costat-o toata afacerea. “Am permis de sase ani si chiar ma enervam ca luam amenzi cand conduceam ocazional masinile prietenilor. Imi doream de mult, de cand am vazut noul model de la opel. Intr-o seara am intrat pe internet, am cautat si prima masina pe care am vazut-o am si cumparat-o.

Am fost cu ea inainte sa o testez. Arata impecabil, este din 2011, si m-a costat 13.000 de euro. Am strans bani si mi-am luat-o singura. Doar nu am dansat degeaba in fundul gol prin cluburile din toata ţara. Macar eu mi-am cumparat-o singura, nu am primit nimic cadou”, ne-a spus Florina.

Chiar daca a muncit pentru noua ei achiziţie, masina a starnit deja invidie in randul vecinilor de la bloc, care vorbesc pe la colţuri de “bijuteria” ei pe patru roţi. Sexy-Braileanca se plange ca a gasit masina zgariata dupa ce a ocupat locul de parcare al altui sofer.

Comentarii

comentariu

About the Author

-