Published On: lun, Sep 9th, 2013

Scolile sunt pregatite sa intampine elevii

Share This
Tags

elevi-la-scoala-300x225Autoritatile locale s-au ocupat in aceasta vara de reabilitarea scolilor din Braila, pentru ca la inceputul unui nou an scolar, elevii sa asiste la cursuri in conditii cat mai favorabile. Contructiile inca nu s-au finalizat, insa pana pe 16 septembrie lucrarile vor fi gata. “Dupa ce se vor termina lucrarile de saptamana aceasta, scolile vor fi pregatite sa intampine elevii, pe 16 septembrie”, ne-a declarat Iulian Danielescu.

Anul acesta, la clasa pregatitoare 0 s-au inscris peste 2.700 de copii care au implinit varsta de 6 ani. In mediul urban sunt cateva clase aglomerate,  care sunt compuse din 26-27 de copii, dar sunt si clase formate din cate 22 de elevi, pe cand in scolile din mediul rural, clasele sunt alcatuite din 12 copii.

Ministrul Educatiei Nationale a inceput achizitionarea microbuzelor pentru transportul elevilor din mediul rural catre scoli. La nivel national, vor fi cumparate 600 de mijloace de transport, care vor fi repartizate in toate orasele tarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-