Published On: Soare, Sep 8th, 2013

SCENE SOCANTE in fata a zeci de politicieni braileni, aflati la o nunta: Seful formatiei muzicale a cazut ca secerat, in urma unui stop-cardiac

Share This
Tags

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn seara zilei de 7 septembrie, in jurul orei 23.00,  la nunta fiicei consilierului judetean PDL, Reliana Bogdan, la care au participat numerosi politicieni braileni, de la mai toate partidele politice, printre care si cativa parlamentari, seful formatiei muzicale a cazut ca secerat, in urma unui stop-cardiac.

Invitatii au fost pur si simplu socati, insa cativa dintre acestia au sarit sa ii acorde primul-ajutor barbatului trecut de 45 de ani. Muzicianul a suferit un stop-cardiac la doar cateva zeci de secunde dupa ce incepuse recitalul.

Sotia barbatului, solista formatiei din Bucuresti, a fost cuprinsa de groaza si a izbucnit in lacrimi, sub privirile inmarmurite ale participantilor la nunta.

Un echipaj al SAJ Braila a sosit la fata locului, transportandu-l pe barbat la Spitalul Judetean de Urgenta, unde se afla si in acest moment.

Muzicianul este tinut in viata doar de aparate, acesta avand antecedente medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-