Published On: vin, Sep 6th, 2013

Scandal dupa meciul HC Dunarea cu CSM Bucuresti. Conducerea CSM ataca HC Dunarea pentru un lucru de care nu trebuia sa se ocupe clubul brailean

Share This
Tags

SONY DSC* Gheorghe Stefan: “Fiecare echipa isi negociaza tariful si perioada sederii, nu este problema noastra sa asiguram aceste lucru” *

Conducerea celor de la CSM Bucuresti a trimis un comunicat in care se arata nemultumita de cazarea din Braila, lucru stabilit de cei de la Bucuresti si nu de cei de la Braila.

”Echipa de handbal feminin a efectuat miercuri 4 septembrie 2013 deplasarea la Braila in vederea disputarii primei etape din Liga Nationala la Handbal care a avut loc joi 5 septembrie ora 18.00.

Ne exprimam pe aceasta cale regretul ca frumusetea spectacolului sportiv este umbrit de maniera cu care autoritatile locale si factorii implicati din Braila trateaza fenomenul cu lipsa de fair play, apeland la tertipuri incalificabile pentru relatiile interumane, mai ales pentru oameni care lucreaza in fenomenul sportiv si doresc sa promoveze educatia prin sport.

Avem tot respectul pentru publicul spectator prezent aseara in Sala Polivalenta din Braila care a contribuit la frumusetea spectacolului alaturi de echipa lor favorita.

Ii informam pe aceasta cale ca, scoaterea echipei noastre de handbal si a stafului tehnic din hotel (Hotel Orient) fara a servi masa de pranz incepand cu ora 11.00 (echipa fiind nevoita sa serveasca masa in alta locatie si sa stea in parc pana la ora 18.00 cand a inceput jocul), motivandu-se “afluenta mare de turisti din data de 5 septembrie 2013 in municipiul Braila” arata lipsa de respect, caracter si profesionalism al factorilor implicati, autoritate locala, cei care sprijina financiar HC Dunarea Braila, fata de adversarii in sport.

Este regretabil ca in fenomenul sportiv romanesc se mai practica astfel de “manevre” demne de lumea a treia – Constantin Caliman, Director General CSM Bucuresti”, se arata in  comunicatul publicat pe site-ul handbalvolei.ro.

In replica directorul clubului brailean Gheorghe Stefan a declarat faptul ca nu clubul gazda se ocupa de cazare si ca acest comunicat il vede ca pe o jignire la adresa echipei.

„Am citit cu stupoare comunicatul emis de catre clubul CSM Bucuresti. Consider ca este o jignire la adresa echipei Dunarea Braila, pentru ca noi, conducerea clubului, nu avem nicio treaba cu cazarea echipei oaspete. Fiecare echipa isi negociaza tariful si perioada sederii, nu este problema noastra sa asiguram aceste lucru. Eu cred de fapt ca ei pun esecul de pe teren pe seama altui esec, cel administrativ”, a declarat directorul executiv al clubului brailean, Gheorghe Stefan.

CSM Bucuresti a pierdut ieri in fata celor de la Dunarea Braila cu scorul de 28-20, primul meci din noul sezon.

Cei din conducerea clubului bucurestean au uitat sa precizeze in comunicat de cate ori au fost nevoiti arbitrii si observatorul sa intervina pentru a-l stapani pe antrenorul celor de la Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-