Published On: mie, Sep 11th, 2013

Sambata, spectacolul “Omul Perna” deschide stagiunea 2013-2014 de la TMF

Share This
Tags

afis_omul_perna2Sambata, 14 septembrie, orele 18.00 in Sala Mare de la Teatrul Maria Filotti Braila are loc deschiderea stagiunii teatrale 2013-2014. Una dintre cele mai premiate si nominalizate piese puse in scena la Braila, “Omul Perna”, va deschide noua stagiune de la Braila.

Spectacolul eveniment „Omul perna” a avut premiera in anul 2008, s-a bucurat de aprecierea unui numeros public si  a primit  importante  premii si nominalizari la Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru cel mai bun spectacol, Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru cel mai bun regizor,

Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov premiul special al juriului,

Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, premiul pentru cea mai buna regie, Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, nominalizare pentru cea mai buna scenografie

In aceasta stagiune TMF Braila va prezenta varianta refacuta, prin inlocuirea talentatei actrite Mihaela Trofimov de catre tanara actrita Corina Bors, alaturi de care ii veti putea vedea pe Eugen Jebeleanu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa si Alin Florea.

Decorurile au fost realizate de Cosmin Florea, costumele de Ana Maria Pavel, coregrafia apartine lui Eugen Jebeleanu, sound design – Radu Afrim, iar song-ul „Degetele”  este copozitia cantautoarei  Ada  Milea.

Duminica, 15 septembrie, de la orele 18.00, in Sala Mare, se va juca premiera lunii, spectacolul „Camera Albastra” de David Hare in regia lui Chris Nedeea, varianta refacuta prin inlocuirea talentatei actrite Mihaela Trofimov de catre o tinara actrita cu un consolidat renume in fenomenul teatrului independent in Romania, Andreea Vasile.

Regia este semnat` de M. Chris Nedeea (Cristian Nedea), scenografia de Irina Moscu, coregrafia ii aparține lui Andrea Gavriliu si light design – Lucian Moga.

In distributie: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimova Andreea Vasile , Emilian Oprea.

Debutul actualei stagiunii este parte integrat din programul managerului teatrului Lucian Sabados bazat pe creativitate si performanta,  menit sa refaca si sa consolideze legaturile de suflet ale artistilor braileni cu publicul lor fidel.

Stagiunea 2013-2014

Teatrul “Maria Filotti” Braila

Programarea spectacolelor in luna septembrie

Sâmbata 14 septembrie

Sala mare ora 18.00 Omul Perna de Martin Mcdonaugh, Regia Radu Afrim

Duminica 15 Septembrie – premiera lunii

Sala mare ora 18.00 Camera Albastra de David Hare, Regia Cristian  Nedea

Sâmbata 21 septembrie

Sala mare ora 18.00 Camera Albastra de David Hare , regia Cristian Nedea

Duminica 22 septembrie

Sala mare ora 18.00 Gaitele de Alexandru Kiritescu, regia Radu Nichifor

Sâmbata 28 septembrie

Sala mare ora 18.00 Sufletul. Puncte de veghere dupa “Eine Heikle Sache, die Seele” de Dimitre Dinev, regia Radu Afrim

Duminica 29 septembrie – Esplanada

ora 11.00 Bagheta Magica – Spectacol de Magie, scenariul si regia Andrei Teasca

Deschiderea stagiunii teatrale pentru copiii

Sala mare ora 18.00 Papagalita si Curcanul de Robert Thomas , regia Radu Nichifor

Comentarii

comentariu

About the Author

-