Published On: sâm, Sep 7th, 2013

Romania a invins Ungaria cu 3-0. Urmeaza meciul cu Turcia

Share This
Tags

suporteri-romaniaReprezentativa de fotbal a Romaniei a invins, vineri seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia.

Golurile au fost marcate de Ciprian Marica ’2, Mihai Pintilii ’31 si Cristian Tanase ’88.

La doar 2 minute de la fluierul de start, Ciprian Marica a recuperat la 40 de metri de poarta ungurilor, a inaintat pana in careu si a marcat cu un sut plasat de la 14 metri in stanga lui Bogdan, deschizand scorul 1-0.

In minutul 31, Stancu a recuperat o minge in jumatea de teren a Romaniei, aceasta a ajuns la Torje, care i-a pasat lui Marica, atacantul intorcand mingea la Pintilii, care a sutat la vinclu de la 20 de metri marcand cel de-al doilea gol, 2-0.

In minutul 88, dupa o actiune personala a lui Tanase, care l-a driblat pe Guzmics si a inscris cu un sut de la 14 metri la coltul lung si a inchis tabela la 3-0.

Suporterii romani de la peluza S au facut o coregrafie cu steagul Romaniei, iar conturul tarii era realizat din cartoane albe. In interior, era desenat un suporter cu mainile ridicate. “Va asteapta izbanda, va asteapta si fratii, nadejdea e numai la voi”, era mesajul arborat de fani. De asemenea, a fost afisat urmatorul banner: “Marasesti, pe aici ungurii nu trec”. Pe mai multe panze ale fanilor scria: “1918″, dar a mai fost afisat si un alt banner pe care scria: “4 iunie 1920″, cu referire la semnarea tratatului de la Trianon. “Salvati Rosia Montana”, “Castigam aurul la Jocurile Olimpice”, “Stop Chevron”, au fost alte mesaje ale fanilor romani.

La meci au fost prezenti printre altii Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Florin Raducioiu.

Urmatorul meci al nationalei Romaniei va avea loc, marti, de la ora 21.00, tot pe Arena Nationala, in compania selectionatei Turciei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-