Published On: joi, Sep 26th, 2013

Retinut pe ordonanta pentru infractiunea de contrabanda cu tigari

Share This
Tags

Tigari de contrabandaLa data de 25.09.2013, la orele 19:10, o patrula din cadrul Biroului de Ordine Publica a oprit in trafic, pe strada George Toparceanu, din municipiu, autoturismul condus de C.Vadim, din municipiul Galati.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, in portbagaj au fost gasite doua sacose din rafie care contineau un numar de 1.176 de pachete cu tigari, fara timbre de provenienta.

Soferul in cauza a declarat verbal ca a achizitionat tigarile din municipiul Galati si ca le transporta in municipiul Bucuresti, in vederea comercializarii.

Cercetarile au fost preluate de ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au ridicat in vederea cercetarilor pachetele cu tigari, in valoare de aproximativ 9.408 lei.

Asupra galateanului au fost gasiti 413 lei, 470 euro si 20 lire sterline, sume care au fost ridicate de politisti, in vederea cercetarilor, iar masina in cauza a fost indisponibilizata la sediul I.P.J. Braila.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de contrabanda cu tigari, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Astazi, 26.09.2013, va fi prezentat instantei de judecata competente, cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-