Published On: Soare, Sep 8th, 2013

Remiza pentru braileni in meciul de debut din noul campionat

Share This
Tags

* CF Braila – Unirea Slobozia 2-2 (2-1) * 

CF Braila a debutat sambata in noul sezon competitional. {n fata suporterilor braileni, elevii lui Alin Panzaru au inceput campionatul cu o remiza rusinoasa pe teren propriu, in fata celor de la Unirea Slobozia.

Cu toate ca au deschis tabela inca din minutul 5 cand Iordache a avut o actiune pe stanga, si a patruns pe stanga si a sutat in coltul lung, marcand pentru 1-0, oaspetii nu s-au lasat si au tras sa revina pe tabela, insa fundasii braileni au blocat fiecare minge care ataca poarta. Cel de-al doilea gol a fost marcat tot de braileni, Campeanu il lobeaza de la 18 metri pe portarul advers si inscrie, 2-0.

Sase minute mai tarziu, minutul 32, oaspetii au redus diferenta, 2-1 Comanescu faulteaza in careu, se acorda penalty si Liviu Mihai transforma. In minutul 70, Slobozia pleca, cu un punct important din deplasarea de la Braila, Ivasca inscriind dintr-o lovitura libera de la 35 de metri, dupa o gafa impardonabila a portarului brailean, 2-2.

Dupa 90 de minute de joc brailenii termina primul meci din noul sezon competitional cu o remiza pe teren propriu, si incep campionatul cu stangul.

Braila: Comanescu – Bosoi (cpt), Ignat, Ivan, Necoara – Frunza, Ochia, Neagoe, Ciocalteu – G. Iordache, Campeanu

Rezerve: Leu – Olenic, Cazan, Spiridon, Ndigwe, Dima, Colilie

Antrenor: Alin Panzaru

Unirea: Baruch – Rosu, Lazar, Soare (cpt.), Toma, Dedu, Macare, Ivasca, Mihai, Popescu, Jianu

Rezerve: Dobre – Stan, M. Florea, Ibrian, D. Gheorghe, Nanu, Patrianca

Antrenor: Adrian Mihalcea

Comentarii

comentariu

About the Author

-