Published On: lun, Sep 23rd, 2013

Razie in municipiu si judet

Share This
Tags

downloadIn zilele de sambata si duminica, politisti de la Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica si de invatamant, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele participante au efectuat controale la 36 de societati comerciale, 44 producatori particulari, 12 persoane fizice autorizate si 18 intreprinderi individuale, au legitimat 170 persoane, dintre care 61 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic pentru control 50 de autovehicule.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 76 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 9.800 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

Efective de politisti din cadrul Biroului Rutier si sectiilor de politie rurala au desfasurat o actiune pe arterele de circulatie din municipiu si pe drumurile nationale din judet, pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si a nerespectarii vitezei de deplasare.

Cu aceasta ocazie, au fost efectuate 96 testari cu aparatul etilotest si au fost aplicate 111 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 25.840 de lei. De asemenea, au fost retinute in vederea suspendarii 5 permise de conducere si retrase 3 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-