Published On: lun, Sep 30th, 2013

Razie in discotecile din municipiu si judet

Share This
Tags

POLITIEIn zilele de sambata si duminica, politisti de la Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica si de invatamant, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele participante au efectuat controale la 15 societati comerciale, au legitimat 76 de persoane, dintre care 17 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic pentru control 29 de autovehicule.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 9 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 900 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

In ziua de 27 septembrie a.c., efective de politisti din cadrul Birourilor Ordine Publica si Proximitate au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale comise in unitatile de invatamant si in apropierea acestora, precum si pentru combaterea absenteismului scolar.

Astfel, au fost verificate 6 unitati scolare preuniversitare, legitimate un numar de 32 de persoane, identificati 17 elevi care absentau, controlate 11 societati comerciale de tip cafe-bar, oprite si verificate in trafic 12 autovehicule si au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, conform Legii 12/1991.

Politistii Biroului Proximitate vor informa conducerea scolilor vizate cu privire la elevii care au lipsit de la cursuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-